Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Μια νότα δροσιάς





Χαθήκαμε! Έχω να γράψω πάνω από εβδομάδα. Δεν είναι ότι δεν είχα όρεξη. Αλλά έτρεχα συνεχώς. Ετοιμαζόμασταν για την 3η  Έκθεση χειροποίητου Handmade Dreams στην Τεχνόπολις.

Η αγωνία, το τρέξιμο, η δουλειά.. όλα πολλά. Αγωνιούσα να προλάβω να ετοιμάσω τα μαγιό! Όχι μόνο τα κατάφερα άλλα έγιναν και καταπληκτικά. Τώρα μάλλον πρέπει να δοκιμάσω να φτιάξω και για τις μικρές μου πριγκίπισσες!

Η Σοφία έκανε κοσμήματα! Νομίζω ακόμα και τώρα βλέπει στον ύπνο της να δένει κοσμήματα!

Μέχρι το βράδυ αργά, που κλείσαμε τις κούτες και τις φορτώσαμε στο αυτοκίνητο, όλο κάτι σκεφτόμασταν και προσθέταμε σε αυτά που ήδη είχαμε κάνει.

Αυτό ακριβώς δεν νομίζω να τελειώσει ποτέ! Πάντα τη τελευταία στιγμή θα μας έρθει μια τρελή ιδέα- νορμάλ δεν την λες, όταν την σκέφτεσαι στις 3 τα χαράματα, και θα κάνουμε τα πάντα για να την υλοποιήσουμε!

Πάντως τα καταφέραμε! Ετοιμάσαμε όλα αυτά που θέλαμε και ονειρευτήκαμε! Με πολύ κόπο, δουλειά, μεράκι και αγάπη φτιάξαμε μοναδικά κομμάτια με βάση πάντα το νήμα. Πιστεύω ότι η αγάπη μας φαίνεται στις δημιουργίες μας. Φωτίζουν αυτούς που τις φοράνε, γλυκαίνουν τα πρόσωπα τους, τους δίνουν μια νότα δροσιάς!

Αυτή την δροσιά αναζητάμε όλοι αυτές τις ημέρες! Και δεν εννοώ μόνο δροσιά γιατί κάνει ζέστη, σημαντικότερη είναι η δροσιά της ψυχής μας! Από αυτή θα αντλήσουμε αισιοδοξία, δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσουμε ο καθένας τον αγώνα του!

Ελάτε να δροσιστούμε λοιπόν, να χαμογελάσουμε δειλά, να γελάσουμε μετά δυνατά, να γνωριστούμε από κοντά!

Σας περιμένουμε!

1 σχόλιο: